Intuíció

Idővonal
2020
Állapot
Gondolat

Kérédések és VÁLASZOK az intuíció határterületén

– ? Csendben egyedül, mindenkitől eltávolodva fizikailag és szellemi értelemben is. Csak a feladat van és a belső hangok.

 

– ? Mindig kell egy legeslegfontosabb üzenet amit az ember a lelkében érez, ezt kell megragadni. Ez lassú folyamat, amíg ez ember őszintén meghallja szó szerint belső hallás útján a szavakat. Itt még nincs képi megjelenés.

– ? A forma az üzenet után alakul ki. A szóban megérkező erő lassan formát ölt. A szóbeli üzenet átveszi az irányítást a forma felett, és addig csiszolja amíg azt nem mondja ez az üzenő hang, hogy megvan, ez AZ.

– ? Az üzenő hang az. A megérzés az a kezdet. Az igazi hangok meghallásának nagy gyűjtő fogalommedre. A megérzések cikáznak és csaponganak. De csak addig amíg nem hiszünk abban, hogy a megérzéseink felett áll egy magasabb rendű erő.

– ? A belső hang által tervezett mindig pontos, sosem hibázik. Sokkal jobban tudja mi illik a környezetbe mint az elme tudatos oldala. A belső hang nemesítése az ember feladata. 20-25 év kemény mindennapi munka és feladat. Egyetlen nap sem telhet el, hogy ne pallérozza az alkotója. Így lesz a kósza megérzésekből idővel egyetemes válasz a feladatainkra. Vízió, ihlet ezek szép szavak, de nagyon távoli és esendő emberi fogalmak, melyek parttalan messzeségben vannak az igazi úttól, a teremtő aktustól.
Ferencz Marcel DLA

Budapest, 2020 11 15